V. Hororová soutěž Horor Webu

Vyhlašujeme již pátý ročník naší literární soutěže. Těšíme se na vaše příspěvky.

V. Hororová soutěž Horor Webu

Server Horor Web (http:///www.horor-web.cz) pořádá literární „Hororovou soutěž Horor Webu“ o nejlepší hororovou povídku na vybrané téma. Jedná se o pátý ročník naší soutěže a rádi bychom znovu rozproudili vaši imaginaci a zákoutí vaší spisovatelské mysli. Tématem pátého ročníku soutěže je: „Horor založený na pověstech“. Povídku můžete pojmout, jak chcete, ale podmínkou je, že se musí jednat o povídku hororovou. Povídka zároveň musí splnit následující podmínky:

1)      Maximální délka je 18 000 znaků včetně mezer (bez výjimky!).

2)      Jeden autor může zaslat pouze jednu povídku.

3)      Jde nám hlavně o to, aby zde byla použitá nějaká legenda. Asi se lépe budeme dívat na použití legendy skutečné, ale teoreticky můžete vymyslet i horor založený na pověsti smyšlené. Můžete používat české pověsti, řecké báje, v podstatě jakoukoli mytologii, která vás napadne. Samozřejmě čím lépe bude téma splněno, tím lépe jej budeme hodnotit. Takže zkuste najít nějakou pověst, kolem které by bylo možné vytvořit zajímavý příběh.

4)      Povídka musí být psána v českém jazyce.

5)      Povolené jsou jakékoli prvky, které souvisí s hororem, nebráníme se ani násilí, gore, naturalismu a erotickým scénám, odmítáme jakékoli propagandistické povídky.

6)      Uzávěrka soutěže je 30. září 2016. Své soutěžní příspěvky prosím zasílejte na emailovou adresu martin.stefko@horor-web.cz.

7)      Se zasláním povídky na výše uvedený email souhlasíte s jejím zveřejněním na našem serveru po skončení soutěže.

8)      Poslední podmínka je naše stálé přání a naděje – posílejte nám originální povídky, které jsou strašidelné.

Soutěží se o ceny, kdy tříčlenná porota vybere nejlepší tři povídky, které dostanou ceny:

  1. místo: Věcná cena + finanční odměna 1 000 Kč
  2. místo: Věcná cena + finanční odměna 500 Kč
  3. místo: Věcná cena

Co bude přesně věcná cena, upřesníme, ale pravděpodobně se bude jednat o knižní ceny.

Vyhlášení soutěžních výsledků bude na Halloween 2016, tedy 31. října 2016. Všem přejeme hodně štěstí a doufáme ve velkou účast podobně, jako tomu bylo v předchozích ročnících naší soutěže.

Soutěže, akce, zajímavosti


Přidat komentář