Evil Bong 420 (2015)

25%
Perníčkovi se v sérii "Eviil Bong" zalíbilo.

Evil Bong 420

USA, 2015, 53 minut

 

Režie: Charles Band

Scénář: Charles Band a Kent Roudebush

Hrají:

Sonny Carl Davis (Rabbit)

John Patrick Jordan (Larnell)

Robin Sydney (Sarah Leigh)

Amy Paffrath (Velicity)

 

I když má snímek „Evil Bong 420“ ve svém názvu čtyřku, pravda, s dalšími dvěma číslicemi, tak to není úplně čtvrtý díl, protože se jedná o snímek, který navazuje na film Gingerdead Man Vs. Evil Bong, kde se poprvé ve spojení s filmem „Evil Bong“ objevuje také Perníček ze snímku The Gingerdead Man. Jeho přítomnost je pak znát i ve filmu „Evil Bong 420“ a je jednou z hlavních vtipných atrakcí.

 Hippie Eebee.

„Evil Bong 420“ už neobsahuje tolik postav z minulých dílů, ale přece jen se mu pořád daří vytvářet návaznost a budovat cosi jako mytologii této série, i když nutno říct, rozhodně to není mytologie, která by byla nějaká bohatá, zajímavá, nápaditá nebo zábavná. No dobře, nebudu zase filmu tolik křivdit, možná zde narazíte na nějakou scénu, která vás trochu rozesměje.

 Rabbit je slizák.

Možná ale více než o humor jde o to, aby si na filmu smlsla banda pubertálních diváků, kteří ocení, že je zde celkem velké množství odhalených prsou, a to jak těch umělých, tak i těch přírodních. Jako kdyby ale chtěl snímek ukázat, že ta umělá ňadra jsou lepší, protože jsou větší. Já rozhodně nejsem jejich zastáncem, a tak z jejich přítomnosti nejsem nijak moc unesen.

 Ale má speciální arzenál.

Děj se točí kolem toho, že Rabbit, jedna z postav minulého dění, už nechce mít s bongy nic společného, proto si otevírá bowling, kde chce nabízet svým klientům prostě jen kuželky a odhalené holky. Jenže lákání marihuany je silné, a tak Rabbit přijde s vynálezem, který má trochu jiné vlastnosti než bongy. Přesto to znamená, že jsou postavy v nebezpečí vzhledem k bongům a také vzhledem k Perníčkovi.

 Za devatero horami.

„Evil Bong 420“ už je snímek určený těm, kdo našli na sérii něco zábavného, něco, co je prostě baví a neopustí je to ani ve chvíli, kdy už tu není co vyprávět a kdy jsou zápletky skutečně banální, případně až moc nudné. Tohle je případ scénáře filmu „Evil Bong 420“. Tady už opravdu není nic, co by dovedlo nadchnout a jen se to veze na nějaké domnělé oblibě anebo prostě jen setrvačnosti.

 

Hodnocení: 25 %

Hororové filmy (béčka, komedie)


Přidat komentář