Nurse 3D (2013)

45%
Pokud půjdete do nemocnice, nechtějte, aby vás opečovávala zrovna tahle sestra.

Nurse 3D

Nurse 3-D

USA, 2013, 84 minut

 

Režie: Douglas Aarniokoski

Scénář: Douglas Aarniokoski a David Loughery

Hrají:

Paz de la Huerta (Abby Russell)

Katrina Bowden (Danni)

Kathleen Turner (Betty Watson)

Judd Nelson (Dr. Morris)

 

Plakáty k tomuto filmu jsou z těch, které rozhodně dokážou zaujmout mužské publikum. Paz de la Huerta je zde buď úplně nahá anebo hodně odhalená. To platí vlastně pro celý snímek „Nurse 3D“, protože tahle herečka je zde více času nahá než oděná. Myslím, že zas tak moc nepřeháním. Jenže právě s tímhle mám obrovský problém. Paz de la Huerta je zde i díky divnému účesu prostě hnusná a její obličej mě irituje, což příliš nezachraňuje ani její proporčně jinak zajímavé tělo.

 Jakého chlapa tohle nezaujme?

Horor „Nurse 3D“ je celkem dobré explitation a je to slasher, kde je těch mrtvol opravdu velké množství, protože snímek se postupně rozjíždí a začíná to být pořádně drsné. Nikdo nemá jistotu, že to přežije do další minuty. Tohle je na snímku výborné, stejně jako cynický tón, kterým je příběh vyprávěn až do úplného konce. Jenže stejně jsou zde momenty, které vám prostě nesednou a pro které si budete říkat, že to až tak skvělé není.

 Jeden románek všechno zhatí.

Děj filmu „Nurse 3D“ se téměř celou dobu – celkem logicky – odehrává v nemocnici, protože hlavní postavy jsou zdravotní sestry. Jedna (Katrina Bowden) má problémy se svým současným přítelem, druhá (Paz de la Huerta) má problémy sama se sebou a vlastně se všemi chlapi, co na planetě jsou. Očividně ji něco trápí z minulosti, a tak si řekne, že by bylo fajn se s tou první dát dohromady. Jenže ono to bylo jen opilecké omámení a ráno je všechno jinak. Danni (Bowden) už tak přátelská není a Abby (de la Huerta) se projevuje velmi násilnickými sklony.

 S nahotou se ve filmu moc nedělá. Je to dobře.

Trikově je snímek „Nurse 3D“ docela dobrý, i když některé ty scény nefungují dokonale. Například když se dostávají různé zdravotnické nástroje skrz lidské tělo, je až moc vidět, že je to počítačové. Ale v tomhle směru je „Nurse 3D“ pořád vyšší třída. Nebýt však násilnosti a specificky zahrané hrdinky, asi ani není moc o čem mluvit. Scénář filmu je takové celkem standardní a některé prvky moc nefungují, například honba zděšené Danni za tím, aby Abby usvědčila.

 Tenhle to asi nezvládl.

„Nurse 3D“ nepovažuji rozhodně za špatný film, ale na to, jak dlouho se o něm mluvilo a připravovalo se jeho vypuštěním, je výsledek takový celkem průměrný. Ano, je to odvážné v tom, jak se zde hlavní hvězda předvádí, ale brát tohle jako tahák na celý film, to mi prostě nestačí. Paz mi nesedla, prostě mě odpuzovala. Katrina Bowden pak jen ukazuje, že pořád bude stejná blondýna ve všech filmech.

 

Hodnocení: 45 %

Hororové filmy (slasher, gore, vrazi)


Přidat komentář